LHP_2750h.jpg

Byt s výhledem na Vyšehrad

Projekt 2017, realizace 2017-2018
Praha 5
J. Vlček, S. Krčilová

Zadáním majitelů bylo vytvořit čistý otevřený prostor s minimem nábytku, ale přitom najít dostatek úložných prostor. A také co nejlépe udržet původní atmosféru bytu. Dosáhli jsme toho zachováním původních oken a dveří, zůstaly také parkety na podlaze. Navrhli jsme
několik možností nového dispozičního řešení, nakonec zvítězila varianta 3 + kk. V největší obytné místnosti je kuchyň s jídelnou. Multifunkční stěna prochází celým bytem od vchodu až po kuchyň, její zalomení do oblouku vychází ze zalomení stěn v obýváku a v chodbě. Z nevýhody jsme tak vytvořili designový prvek.

press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom