Rekonstrukce bytu na Břevnově


Projekt 2015, realizace 2015
Praha 6 - Břevnov
P. Lejdar, J.Gabriel, J. Vlček, Z. Paclová


ve spolupráci s ateliérem Kvalitář

foto: Lukáš Hausenblas

Rekonstrukce prostorově úsporného bytu, v němž chybí místo na samostatný obývací pokoj, byla velkou výzvou. Zadáním bylo mimo jíné propojit původní nábytek s asijskými prvky, multifunkční využití pódia s tatami znamenalo pro tak malý byt velké plus. Díky odstranění příčky mezi pokoji došlo k vytvoření jednoho vzdušného prostoru, který lze rozdělit
japonskou posuvnou stěnou. Tím jsme vpustili do celého prostoru více světla a vzduchu a mohli jsme majiteli splnit přání velké pohodlné kuchyně s jídelním stolem.

press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom